2015-12-14 15:42:47• hírek • (x)

Válassz karácsonyfát a Horváth Kertészeti Árudák kínálatából!

Elmondjuk, hogy hogyan válaszd ki a tökéletes fenyőfát karácsonyra!

A Horvát Kertészeti Árudák nagy népszerűségre tettek szert a szatmáriak körében: bőséges növény-kínálatuk, kedves és hozzáértő szakértőik valamint a verhetetlen ajánlataik a magyarázat erre. A karácsonyhoz közeledve pedig verhetetlen áron lehet náluk megvásárolni a karácsonyfává díszítendő fenyőfákat. Fontos, hogy az árudában fenyőfákból nagy- és kiskereskedelmi kiszolgálás is van.

Hogyan válasszunk fenyőfát karácsonyra?

Minden évben felmerül bennünk a kérdés, hogy mely fenyőtípust válasszuk. Vágott fenyőre vagy talán földlabdás fenyőre essen a választásunk, mely a karácsony után is tovább élhet? Ha vágott fenyő, akkor milyen fajtát érdemes hazavinnünk, mely karácsony után is tartja leveleit? Íme néhány tanács, mellyel megkönnyíthetjük választását.

Amit a vágott fenyőkről érdemes tudni

Fajtától függően minden fenyő másként hullajtja leveleit. Egyes fajták tartósabbak mint mások, ezért érdemes végiggondolni, hogy mely típus díszítse otthonunkat. Ám ha a kiszemelt fa megvásárlását követően a vágott fenyőknél betartunk pár praktikát, elérhetjük, hogy minél tovább megmaradjon fenyőfánk.

Mielőtt bevinnénk házunkba, öblítsük le hideg vízzel, hagyjuk lecsepegni és pár napig tartsuk hűvös helyen. Ezt követően folyamatosan szoktassuk a meleghez, ne vigyük egyből a fűtött helységbe. Ügyeljünk, hogy a fenyő kiválasztott helye minél távolabb essen a fűtőtesttől. Ha kiválasztottuk a számunkra legszebb fenyőt, fordítsunk elég időt a meleghez való szoktatáshoz, hogy növényünk kellően tudjon alkalmazkodni a hőmérséklet-ingadozáshoz.

Hogy a karcsonyfa minél tovább lakásunk méló dísze legyen, figyeljünk oda a kiválasztott fa fajtájára. Vannak ugyanis olyanok, amelyek rövid időn belül durván elkezdik hullatni tűleveleiket, mások hosszú időn keresztül kitartanak. Ismerkedj meg a Horvát Kertészeti Árudák kínálatával és olvasd el, hogy melyik fenyőfajtának mi a jellemzője a vállalkozás internetes oldalán.

Az árudákat Nagykállóban, Hajdúnánáson és Nyíregyházán találod, az árudák listájáért kattint ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: